Nieuws 2022

03-04-2022

Enkele foto's van de puppy's van Pip toegevoegd, ze zijn 15 dagen oud. Kijk hier voor de foto's.

24-03-2022

Dinsdagavond 15-03-2022 zijn de puppy`s geboren van Pip (Ulybka Fortuny Yaroslava) X Choque (Mi Esperanza Sherbet) Ze zijn trotse ouders geworden van 1 reutje en 2 teefjes Helaas is 1 teefje ervan overleden * Mama en haar kroost doen het super! Kijk hier voor de foto's.

25-01-2022

Hoi, mijn naam is ULYBKA FORTUNY YAROSLAVA (PIP). Mijn baasjes roepen gewoon Pip hoor, ook wel ooit Pippa, maar dat doet het vrouwtje meestal! Ik ben een ruwhaar dwerg teckel en geboren op 27-01-2020 in Rusland (zoals je vast wel aan mijn naam gezien hebt hihi) In juli ben ik naar Nederland gekomen en heb daar een warm ontvangst gekregen met een “gouden” mandje. Heb veel moeten wennen, zeker aan “vreemde” mensen. Mijn vrouwtje neemt mij graag overal mee naartoe. Wij bezoeken regelmatig hondenshows, zowel in binnenland als buitenland, samen met mijn andere teckel-vriendinnetjes, waar ik dan mijn uiterste best doe met mooie resultaten! We maken er dan een gezellige boel van. Thuis heb ik nog meer hondenvriendjes waar ik het goed mee kan vinden. Ik hou van knuffelen (net als het vrouwtje dus daar ontbreekt het niet aan 🥰).

Vorige week zijn mijn baasjes gaan kijken naar een date voor mij en ze hadden een mooi, lief manneke gevonden zeiden ze. Dus ik ben op (blind) date gegaan! Het klikte meteen en hebben we voor de volgende dag weer afgesproken. Nu gaan we afwachten of de date nakomelingen met zich mee heeft gebracht…die verwachten wij dan half maart 2022…Spannend hè?! Pootje en knuffel van Pip(pa).

25-01-2022

Hoi allemaal! Hier een update over ‘van het Brabants Eind’. Sinds 2018 ben ik naast de Rottweilers begonnen met het houden van teckels. Mijn vriendin wilde graag een teckel dus ben ik daar op uit gegaan. Via via met verschillende mensen in contact gekomen en de eerste teckel was daar in 2018…. Indy! Al vrij snel volgde de andere teckels en inmiddels zijn het er 5! Langhaar dwerg teckel BOTTER-BLUMKES INDY TIGER (Indy), Langhaar dwerg teckel ULYBKA FORTUNY AÏSHA MY DREAM (Aïsha), ruwhaar dwerg teckel ULYBKA FORTUNY YAROSLAVA (Pip), Langhaar kaninchen teckel ULYBKA FORTUNY TYUTELKA (Elka), Langhaar dwerg teckel BIJOU ANGEL VAN HET BRABANTS EIND (Bijou)

Indy

Pip

Bijou

Elka

Aïscha

En er is ook nog een Rottweiler bijgekomen; Hannah van de Ramshoven (Honey).

Hannah

01-01-2022

Het nieuws van 2021 vind je hier.